Rasa bubble dlm perut

Kndungan dh msuk 15 mnggu lebih, kadang2 terasa bubble2 dlm perut, halus je rasa.. Itu angin ke kicking ya? 1st baby tak tahu nak beza.. Huhu#firstbaby

7 Balas

Baby tu tengah bergerak. Dia punya feeling macam kena ‘dap dap’ but very soft gitu di perut, tapi sekejap ja & tidak kuat since you baru 15w. Nnt 18w boleh rasa lagi kuat & frequent dah. Dulu i pun confuse whether just angin ka baby. Enjoy your baby kicking!

3y ago

Hehe tulah.. Alhamdulillah dh 28 weeks, makin kuat rasa 🤭

saya pun xtahu nk bezakan .. dh 25week ..bru dpt rasa ,, kadang rasa tersentak jugak perut .. tp kadang2 je ..

sama macam saya sis...nurse kata bby mula bergerak halus..skrg sy dah 20 weeks makin aktif rasa pergerakan...

Hai mommy. Saya pernah tanya nurse di kk. Nurse cakap tu bunyi bayi sesedu. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Sy pn xtahu bezakan..sekarang alhamdulillah dh 18w pn masih xtahu😅

3y ago

Itulah puan..sbb ini pengalaman pertama..jadi tidak pasti mcmana rasa pgerakkn baby😁

iya baby tu.

Baby tu sis.