berpantang

hello mommies semua ...sorry saja nak meluah🥹🥹 .. sya baru bersalin czer January 2023 baby first sbb bukaan Bru 6cm Dan 3hari da saya tahan contraction,tapi hari ke 3 tu doc on ubat bgi lagi kuat contraction sbb sya dah pecah ketuban lbih 24 jam dlm Masa yg sama contraction sdh kuat dlm lb doctor bagi tahu kena emergency czer sbb baby punya bacaan jantung x bagus da🥺 ..tpi selepas saya czer Dan sdh discaj tuhan saja yg tahu payah jln sakit sngt bahagian kena czer ... slps tu hari pergi cek kuning anak saya Dan ada 1 Hari dlm 6hari sa discj bersalin saya tiba2 kluar darah mcm air dari bawah ..terus msuk kecemasan.. Dan transfer hospital besar yg ada pakar ..then berpisah sama baby sya bbrpa hari Dan saya kena cuci darah beku dari Bawah (bius satu bdan) mo seminggu di hosptl jarum sana sini🥹🥹 luka jarum czer Blum sembuh lgi...slps discj beepantg lg slps bbrpa di uji lgi hari demam lagi bbrpa hari susu bengkak sbb bby x hbs menyusu so susu saya bengkak Dan da jangkitan saya kena suruh mkn antibiotik...slps tu kira2 seminggu slps baby sa full month skrg demam on off lagi...sejuk kdg2 mengigil ...rasa nak nangis..xkuat da🥹nak urus baby saya lagi 🥹hsbnd jauh

1 Balas

Ya Allah.. Saya simpati. Mudahan Allah kurniakan kesembuhan buat puan dgn baik tanpa mudarat dan dikurniakan kekuatan uruskan diri dgn anak dgn kasih sayang. Puan tinggal dgn siapa? Kena ada pembantu tu, tak kisah sama ada dari kalangan keluarga sendiri atau upah orang. Husband kena call selalu bagi sokongan dari jauh, at least ada berbual itu ini bg puan meluahkan perasaan. Bila sihat , puan jalan2 ambil angin di sekitar kawasan rumah / taman/ pantai. Jadikan rutin mingguan.

2y ago

Syukur... Hargai apa yg ada. Sesungguhnya kesusahan tu ada kesenangan. Take a good care and health ya. Sama-sama