Bersalin czer

😭 sedih nya , sya ada anak 2 org bersalin normal cuma yg kedua bersalin luka teruk 3rd degree .pakar bedah yg turun jahit . Skrg nie lgi 2 bulan je nak bersalin yg ke 3 .anak baru msuk 2tahun. Jahitan bawah tu masih lgi nipis maybe doc akn mntak czer sbb x berani tnggung risiko , sakit tak bersalin czer 😭

1 Balas

bersalin czer x sakit yg sakit lps bersalin mse pantang ble bius dh hilang bru terasa sakit nye