Jahitan Untuk Bersalin Normal

Hi mommies semua. Saya nak tanya pengalaman mommies yang kena jahitan bersalin normal. Sbb saya dah sebulan lebih. Sebelum nie dah kering tapi ada sedikit darah macam luka. Hmm

2 Balas

sy tkberapa tahu sbb blm alami tp byk baca kt group ni.. seeloknya cuba amik cermin dan tgk luka jahitan tu.. kalau mcm teruk or gelembung bernanah seeloknya bgtau nurse.. ada ltk ubt pape tk?? tkpun boleh rendam faraj dkt air suam +garam utk luka muar n dlm cpt kering..

Mg cpt smbuh .aamiin