Bidan

Mommies semua saya check dengan doktor 1 kata saya pregnant sebulan lebih, check dengan doktor lain dikatanya saya tak pregnant. saya dah lewat haid 3 bulan. Upt weak positif, pegi jumpa bidan. Bidan kata dah 3 bulan baby, baby dah nak sedu dah. Bidan betulkan lagi kedudukan baby. Bidan ni kira orang lama sgt, tapi dia alim. Ilmu bidan dia dipercayai.. Dia ada kelebihan2 tertentu.. Tiap kali bleeding panggil bidan ni datang rumah, dia urut pelan2 baca2 surah2 terus darah berhenti. So how??

2 Balas

Stengah bidan dye memg tau sis.. zmn skng bkn smua cye bidan2 ney.. sbb zmn moden kn.. da ade dktr.. tp sy masih cye kn bidan.. tp bidan yg btl2 pandai la..

4y ago

yaa sis. 6bulan baru nampak baby, 5 doktor jumpa semua ckap tak pregnant. Bidan pegang masa 3 bulan cakap pregnant. 6 bulan scan baru nampak, terkejut doktor. Barulah doktor nak dgr apa yg bidan bgtau sebelum taknampak baby.

hurmm..better puan tnye another doc n chck..for 2nd opinion.. dan buka buku pink #tapxbisou