Tanya je.

Hi mommies semua. Nak tye sesiapa yg pernah melahirkan anak di Hosp Shah Alam masa PKPP ni, husband boleh teman masuk ke?????

4 Balas

Maaf saya takde pengalaman bersalin di hospital Shah Alam. Harap Ibu2 lain yg ada experience boleh share. #TAPsupermoms

Takleh masuk. Husband kena tunggu kt ruang menunggu je then akn azankan baby kt luar tu sblh lift PAC juga.

ya nk tahu jugk . sbb saya pun due 24/1 di spital shah alam😭😭

xboleh sbb musim covid kan