Hospital Shah Alam

Hi semua. Ada sesiapa yang sudah melahirkan anak di Hospital Shah Alam, Seksyen 7? Boleh ceritakan pengalaman? Husband masih tak dpt teman kan? Habistu, siapa yang akan assist kita nak ke toilet etc? Husband dpt azankan anak? #firstbaby #1stimemom #advicepls

2 Balas

Saya bersalin hospital Shah Alam. Tp 2 hari sebelum pkp. Husband mmg boleh teman dkt labour room. Lepas bersalin nurse kasi husband naik wad sekali dengan baby. Husband tolong bersihkan diri. Baby plak nurse bersihkan sekali je la dkt labour room tu.

4y ago

Ok je. Takda plak isu nurse/Dr garang mcm org sllu cerita tu. Semua baik2 je. Rezeki la kot

rasanya masih belum teman. Husband akn dpt kad melawat 10minit utk azankn n ambik uri baby. Hal ke tandas sume tu sume kena buat sdri. Nnt ank nk tkr pampers pn kena buat sdri. Xde pkp pn mmg kena setel sdri. Czer ke normal ke sama je nurse xkn tlg.

4y ago

Mse bby bru lahir jer nurse akn tlong siapkn bg bersih..pstu ppgi esok nyer nurse mndikn... Hat lain² ble bby dh dok sblh ibu..ibu yg kna buat sndri kan...