39 Weeks

Hi mommies semua, nak tanya ada tak ssiapa yang pernah alami lendir + darah semasa hujung2 mengandung ni tapi tak sakit? Lendir + darah tu pun bukan keluar banyak sangat. Perlu ke kita terus pergi ke hospital ataupun tunggu bila rasa ada contraction baru pergi hospital? Confuse sebab 1st baby. ?

25 Balas

saya pn sama masa ank 1st keluar tanda darah..tak tggu lama terus pergi kk ,cek jalan..jalan baru bkk 1cm nd terus dpt surat utk ke hospital terus..smpai hospital jalan da bukak 3cm n terus lah msk wad tggu nak bsalin hehe 😁

5y ago

Ok sis. Thank you.