Gatal & kemerahan dicelah peha

Hi mommies semua. Nak tanya, ada mommies yang experience merah dan gatal2 di celah peha tak? Saya 1st baby, 24w. Boleh share any tips untuk hilangkan? Doctor KK kata nanti kena repeat minum air gula lagi sebab takut kencing manis. Betul ke? 🥺

1 Balas

Dah try tanya doc pasal gatal2 tu? Kalau mmg tak hilang2 tu selalunya pembawakan baby. Berat awk naik banyak ke? Biasa kena repeat air gula sbb berat naik mendadak

3y ago

❤️🥰