Tips atasi masalah sembelit

Hi mommies, ada x tips utk atasi sembelit selain minum air kosong yg cukup? Saya da 22w tapi ni yg paling mencabar sembelit nye 😩 Semoga tips-tips mommies dapat membantu saya dan mommies yg sedang alami hal yg sama. #firstmom

2 Balas

kalau sy, sy makan buah berserat (pisang/betik), makan banyak sayur hijau & yoghurt. & mmg minum byk air. tu je la

try makan nestum 3in1 yg coklat. berkesan utk sy.mkn wktu pgi lps sarapan

1y ago

nestum bancuh kosong je la ye?x pyh tmbh pape?