Counting Days

Hi mommies semua, ada tak sesiapa kat sini dah 34weeks ++?? Saya start 34weeks dah kaki sembam, urat kat peha sakit dan urat pinggang pun sakit. Ada yang mengalami sama macam saya tak? Jalan pun agak2 macam penguin dah ?

8 Balas

Normal tu . Urat peha tu , urat yang berkaitan dengan kandungan tu sebab tu sakit . Nanti dah bersalin pun bidan akan urut urat tu lama sebab urat tu yang sakit lebih dibanding urat lain

5y ago

Stay strong

Sma la mcm saya. Nk tdo pn ssah skrgg. Then mula la mngntuk pagi2. Stretchmark lg laaa mnjalar dgn jayanyaaa even hari3 sapu losyen stretchmark. Skrg dh 37 weeks 5 days

5y ago

Amiinn. InsyaAllah

Same here sis.. Sakit pinggang n sakit bhgian ats punggung...tmbh2 bile bngn drp tidur or duduk terlalu lama..tidur pn xlena sgt..

5y ago

Kan. Tidur pun tak lena dah. Malam2 pusing kiri kanan still tak jumpa spot selesa. 🤦🏻‍♀️

sama la sis...sy pom nk masuk 35week dah,tpi kaki tak bengkak lgi..

Sy 32w tp start rasa semua tu since masuk 30w lg

Sma lh sis sy pun mcm tu skrg

sama la....saya due 20/7

Samalah macam saya dulu!

5y ago

Sis ada due pd brape bulan??