36weeks, 3 days

Kaki dah bengkak. Dah start kebas2. Pinggang makin sakit. Brixton hicks ngilu nya. Nurse ckp baby dh bawah sgt. Bila2 je boleh bersalin. Jalan pun dh macam penguin huhu#firstmom

2 Balas

kaki bengkak sis boleh pakai stokin compressed beli kt farmasi. consume calcium + d3 n extra vit c. rajin2 ngurut kaki tu. inshallah cepat elok n tk sakit dh. Semoga dipermudahkan urusan ya.

1y ago

calcium mmg makan sentiasa dri awal pregnant

sama la sis. sy pon selalu sakit kaki terutama waktu mlm. dah berat sgt rasanya perut ni. waktu tidur nak tukar posisi pun perut rasa sakit.