ANAK TAK NAK MAKAN

Hi mommies. Seminggu lebih ni kan, anak saya langsung taknak makan. Even kita buat tukar menu everyday, snacking mcm2, tetap taknak makan. Umur nya 1 tahun 5 bulan. Dia taknak langsung bukak mulut. Saya ada perhati kot ada Tanda2 gigi nak tumbuh.n yes, memang ada. Tapi tak pernah lama mcm ni dia taknak makan. Kalau dulu, at least, bubur pun dia mkn habis.I Ibarat sehabis daya da ank pujuk makan walaupun sesuap. Sesuap pun taknakkk😢 Bayangkan mommies, seminggu lebih tu dia taknak bukak mulut langsung. Hanya bgantung pada BF je😭 Badan nya da susut, berat dulu 10.5, n now, bila da timbang, 10 kg je mommiesssss Ada nasihat@pengalaman tak mommies? Tgk budak2 lain mkn bnyk, seronok nya. Sbb dulu, anak saya ni kuat makan jugak

1 Balas

Makan bersama dgn dia. Makan di suasana lain. Makan depan dia