Perkembangan Janin Ikut Bulan

Hi Mommies ? Sekarang ibu-ibu dah berapa bulan kandungan? Haa, nak tau keadaan janin macam mana sekarang boleh lihat gambar di bawah ? Anda di bulan perkembangan yang mana? Jom kongsi dengan kami di ruangan komen!

Perkembangan Janin Ikut Bulan
919 Balas

Hi moms, skrg sa hamil 7bulan sd😍 hormone berubah btl. Kulit semakin sensitif dan semakin kasar. Syukur baby dlm keadaan baik. Last scan doc ckp mcm baby boy sbb nmpk burung. Tp dari bentuk perut baby girl. Anak mau suprise kali sma mami & dadi dia ni ahaha

Baby dah 9 bulan (39 weeks) tgh tunggu hari...due date 6 Mei 20...doa² kan ye semua agar sy dipermudahkan n selamat semuanya :-)

39 mggu dah.. tggu mse je ni.. tkt 😔😔.. tlg doakn sy n bby selamat ye.. dipermudahkn semua urusan

3y ago

semoga di permudahkan segala urusan Aamiin

Saya 34week,,Semoga allah permudahkan urusan kita semua Dan allah selamat,sihatkan kita semua and baby masa bersalin nanti..allahuma aamiin

15week....normal kaa lepas makan nasi mesti cari asam??asam jawa atau asam keping jaa...asam lain kurang

36 mnggu ..29 hb ni.. Saya akan d SC 😓😓😓 krna sya sdh 2x sc.. Doakan smga dpermudahkan ..

3y ago

4minggu bru

Lebih drpd tarikh due da ni😅 harap baby xde pape... Doakan Ye semoga saya dan baby semuanya selamat😊

26weeks0day...6month💕....xsabar 5hb nk scan details(boy o girl💝 kurniaan dr Allah kali ni,bby num 3)

6bulan alolo...lg tiga buln nk jumpa ank ibu ni xsbaq nya moga ank ibu sihat ja dlm rahim ibu ni

Maaf brtnya bila kndugn msuk 10mngu,sbnr nya jntina bayi tu sbnrnya sudah ditntukn atau tidak ya