Perkembangan Janin Ikut Bulan

Hi Mommies ? Sekarang ibu-ibu dah berapa bulan kandungan? Haa, nak tau keadaan janin macam mana sekarang boleh lihat gambar di bawah ? Anda di bulan perkembangan yang mana? Jom kongsi dengan kami di ruangan komen!

Perkembangan Janin Ikut Bulan
919 Balas

Alhamdulillah baru masuk 9 bulan dah ni.. Doakan saya selamat bersalin.. Anak pertama...

alhamdulilah 6bulan lebih nak msuk 7bulan dah...smoga bibi slalu sihat smua nyaaa

Ikutkan baby 33 weeks baru..tp baby nak keluar awal pulak..skrg kat nicu..baby prem..

teringin nak start dari sebulan.. semoga sy pun ada rezeki mcm mommy semua..🥰🥰

Ikut scan dah 6week..tapi cuma nampak kantung, normal ke macam tu?? 😞

18 weeks 😘 yesterday just went for scanning and saw my baby in the screen..

Alhamdulillah hr nie anniversary genap 6bulan #pentianselama4tahun

7bulan...pejam celik kejap je masa..rasa mcm bru hilang alahan ja😅

sy 4 bulan...dh rse bby gerak...tpi slow...kdang mcm tersentak pon ad

Alhamdulillah 15 minggu..semoga bayi sentiasa sihat aamiin2