Perkembangan Terkini Janin Anda

Sebelum 2023 melabuh tirai, jom kongsikan dengan kami dan ibu-ibu yang lain status kehamilan anda! Anda kini di bulan ke berapa kehamilan?

Perkembangan Terkini Janin Anda
150 Balas

kandungan ke 2 ank first, baby first Allah lebih menyayanginya dah 8 bulan lebih alhamdulillah dah sejauh ni journey..moga dipermudahkan urusan bersalin bulan dpn baby January nervous rase mcm2 perasaan ade menghitung hari je ni..

Alhamdulillah da 15 mggu dalam 3 bulan lebih .. semoga kandungan baik2 sahaja 🤲🏻😊deu bulan 6 insyaallah semoga semua mommy's2 juga dipermudahkan bersalin dan selamat aminn

Lagi seminggu nak masuk 8 bulan . Semoga anak saya sihat , dipermudahkan urusan bersalin nanti , due awal bulan 3, amin amin ya rabbal 🤲 Semoga ibu2 di luar sana pun dipermudahkan segalanya 🤲

pregnant 4 Bulan. penantian baby ke 2 selepas kakak umur da 14 taon...

4mo ago

pregnant 3 bulan.anak no 3.harap2 baby sihat selalu hingga bersalin...

Alhamdulillah baru masuk 6bulan ... harap² baby sihat walafiat selalu ... bulan 3 due InshaAllah.. doakan semoga dipermudahkan segala urusan 🤲

bru pregnant 11 minggu dan 4 hari...anak pertama setelah 10 thun menanti.semoga baby sihat sampai bersalin nanti.amin

4mo ago

tq sis🙂

pregnant 4 bulan anak no 1😍semoga saya dn baby sihat² selalu hinggalh bersalin bulan jun 2024🥰 dan kpd semua ibu² semoga sihat² selalu.

alhamdulillah. dah full term, lg 3 hari due date. doakan saya dan baby saya semoga semuanya selamat dan sihat selalu 🫰🏻

4mo ago

smoga dimudahkan segala urusan sis . semoga lancar beranak nnti 🫰🏻

Alhamdulillah...bru masuk 4bln...harap2 baby sihat2 slalu...bulan 6 due...Bismillah

masuk minggu ke 35 dah ni...lagi seminggu genap 9 bulan.. due 2.2..

4mo ago

Moga sis dan baby dipermudahkan urusan. Amin