Trimester

Mommies sekarang dekat trimester yang ke berapa? Alhamdulillah sis 2 more weeks untuk habis 1st trimester ?

Trimester
1078 Balas

1st trimester 2month 🤭 tapi belum cek doktor sebab masa krismas baru cuba upt alhamdulillah double line and masa penempelan tu asa spotting sikit 2 hari. Doakan semuanya selamat ye kawan² saya ni jenis perut boncit.. Tapi 1st trimester nk pun dah nampak x tau la kalau twins.. Doakan ye kawan² #firstbaby #TTC2y 😊

1st trimester 4 weeks. Dh check upt Ada 2 line tp Tak pasti sbb bln July Yg lepas sy bru operate octopic pregnancy. Adakah btl sy Dah Ada isi? Dah boleh scan jmpe doct ke? Atau adakah masih baru lagi 😐

Hi.. . Sya nak Tanya... Sy hamil 4minggu.. Ada drah kluar banyak lh dgn lendir.. Dh tu.. Sy xrasa sakit ap2 pun... Bole bgthu sy.. Ap ptt sy buat.. Adakh tu normal.. Sya takut #BantuSaya

4y ago

1st trimester 7week ☺️

Sis , nak tanya . Ada yang saya jumpa gambar mcm ni . 18 week masih 4 bulan . Dekat sini da masuk 5 bulan . Jadi nak tahu , mana satu yg perlu diikut ye ? Maaf saya takda pengalaman .

Alhamdulillah sis dah nk habis 1st trimester... Iman skrg alhamdulillah dekat 3rd trimester dah... Baru smlm msk 30 weeks... Semoga sis dan baby sihat sentiasa ya... Aamiin 🤲💕

Lagi sehari nk masuk 15 weeks 😂 perut dah tak boleh sembunyi 😂 tapi tetap sedaya upaya nk sembunyi sampai perut 6 baru sedia nk bagitau dkt org kata pregnant 🙊

Baru masuk 5 bulan... Heheheh... Tapi tak rasa lagi tendangan baby.... In syaa Allah nanti rasa 😁😁😁...sbb nurse kata perut cheq tebal

Alhamdulillah, hari ni masuk 9 bulan.. berdebar tggu saat2 contraction 2,3 mggu lg. Moga dpermudahkn sgala urusan... Aamiin...

Hopefully trimester 1..in shaa Allah aamiin..mudah2an x dtg period bulan ni dan ade rezeki hamil..aamiin aamiin ya rabbal alamiin

Nak masuk 27w..alhamdulillah..semoga kita semua dipermudahkan semua urusan kehamilan & sihat sehingga melahirkan nanti..aminnn