Sembelit trimester 1 2

Alhamdulillah masuk trimester 3 ni dah tak sembelit ... Trimester 1 2 hanya tuhan je tahu nak membuang tu sampai memgigir² menagis dlm toilet 😂 harap berterusan la tak sembelit sampai bersalin n habis pantang .. Mommies² mcm mana ? Okey ke

2 Balas

Dah hujung2 lg senang nak membuang sbb kepala baby dah turun n menekan bhgn rektum. Lancar je najis keluar🤣

2y ago

legaaa rasaaa.. kalau tak terseksa hari² 🤣

Sy pun sama adehhh,kembung perut🤣

2y ago

9 minggu sis😬sy mmng ada sembelit walaupun mnum air banyak pun,sayur da makn buah da mkn,ntah la 😂geram ja rasa