Baju baby size newborn

Hello mommies seeloknya beli baju newborn berapa pasang ya .. sebab ada org cakap baby cepat besar kan .. helpp me .. anak first ni .. #firstmom #firstbaby

20 Balas

bagi pendapat saya better beli 3/4 pasang sudah memandai dan lagi satu save bajet sebab nanti nak beli benda lain lagi .. terpulang lah pada puan ada yang cakap beli besar2 ni bagus nanti boleh pakai lama , ya mungkin kalau baju tu simpan elok2 boleh kot macam saya membazir sebab baju anak beli cantik2 tapi dah kotor pulak .. kalau saya ikut saiz lah haha sebab kalau dia masih baby 1-12month tak reti berjalan so baju takkan kotor pun kecuali dah pandai berjalan main kat luar lah ..