Baju baby size newborn

Hello mommies seeloknya beli baju newborn berapa pasang ya .. sebab ada org cakap baby cepat besar kan .. helpp me .. anak first ni .. #firstmom #firstbaby

20 Balas

Sy beli yg set bersalin terus. Sy tgk dlm tu byk butik bg yg 0-3m.. so klau ank kuat susu, berak atau kencing.. sy kira² set tu semua ngam la nt..

beli yg saiz 0 - 3 month terus / 0 - 6 month.. sbb bby cepat membesar.. beli bnyk² saiz newborn membzir je nt klau anak jenis bertubuh..

Beli baju campur . Baju baby skrg kecik² , mcm takde beza dgn baju Nb . Lagi² 1st baby , mmg keliru nak beli yg mcm mana 😅😅

Saye beli 4helai newborn, yg laen 6 bulan saye beli 5 helai dh ckup. Tpi ramai yg bgi bju baby 6 bulan kt saye.. jimat lah..😊

sy beli siang 5 psg malam 5 psg. tkt nnti baby cpt membesar . so better beli skit je dlu. nnti bru beli lg lps brslin😆

Elok beli 4pasang newborn,nnt dua bulan kna beli yg 3-6bulan punya hehehe..bby mmng cepat besat

beli lh bju siang 5 helai, baju mlm 5 helai.. sbb nnti magic tetiba baju ank jdi bnyk 🤣

beli je dlm 10 psg. nak selamat beli 0-6 boleh tahan lama.

2y ago

Boleh sis. Sy pun beli 0-3 month sbb xnk gelebeh sgt. Ada beli yang 0-6 month tapi mcm besau sgt bajunya 😅

saya mix. size newborn, 0-3months, 0-6months.

2 3 helai je.. yg lain sy beli 3-6m