HKL (Hospital Wanita dan Kanak² Kuala Lumpur)

Hi mommies, for my second pregnancy this time I'm planning to deliver my baby at the new hkl maybe try to get my luck to book second class or first class ward. Can you all share your experience delivering in this hospital and share the costs? My first baby was born at PPUM and it was a good experience for me.

1 Balas

Skrg sangat crowded sis kalau nak bersalin sana.saya dah bersalin bulan okt tahun lepas.masa tu Ada wad kosong sbb hos Bru buka.cuma kena tunggu lama nak Masok wad je. Wad sangat selesa.3rd class pun sgt selesa.cuma 3rd class open.dekat laluan org lalu lalang. Kalau 2nd n 1st,private ckit.1 bilik 4 bed.sngt2 selesa n privacy.layanan tiptop

4y ago

okay sis thanks share ☺️👍🏼