Kerap kencing

Hi mommies , saya skrg in 2nd trimester and kerap sangat kencing waktu malam , kdg tuh lebih 10x 😭 tido pon jadi tK normal , is it normal atau kena refer dr ye ? Maaf first pregnancy so taktau sangat , if mommies ade pengalaman pls share 🙏🏻 tips atau any suggestion

2 Balas

Hi mommy. Masa pregnant kerap juga buang air kecil tapi takda sampai 10x. Boleh je mommy nak check dengan Dr takut ada masalah lain pula kan. Moga diberi kemudahan dalam kehamilan ya mommy

Sama tapi takde lah sampai 10x , tu banyak sangat😅 Saya 2nd trimester ni, buang air waktu malam pukul 9-6 pagi ada lah dlm 4-5 kali

2y ago

Yepp , lebih 10x , tapi air kencingnya banyak jgk , buntu dah sy nak buat apa , penat kerap bangun tngh malam 😭😭