Is it okay?

Kerap kencing, dalam 1 jam 1-2 kali kencing. Bau & warna kencing normal, tapi terlalu kerap. Tak minum air pun kencing jugak. Is it okay? Saya baru 8w. Thanks mommies!

3 Balas

Normal. Tapi kalau ada rasa sakit/tak selesa/tak puas semasa kencing, do check ya. Risau boleh jadi kencing kotor.

Kerap kencing jgk salah satu tanya kencing manis, walau x minum kerap akan kencing.. Jaga mkn sebelum minum air gula..

1y ago

mmg betul...sy kencing manis masa mngandung..on ubat n insulin...mmg kerap kencing..

Normal inshaAllah sis.