Nasi tak masuk tekak

Hi mommies, saya skrang tngah pregnant 9weeks. Nasi memang tak masuk tekak, tengok nasi pun nak muntah. Ada tak makanan yg boleh menggantikan nasi? Nak makan maggi tpi tak elok juga kalau mkan selalu. Huhu 😫 apa² makanan pun tak kena dgn tekak sekarang. Perut lapar tapi selera memang ke laut 😮‍💨 #pleasehelp #advicepls

31 Balas

Sy pernah x boleh mkn nasi putih, terhidu bau nasi sdg di masak tu pun x boleh.. Mesti pening & muntah, masa tu anak kedua.. Then sy try Beli KFC dinner plate yg ada nasi.. Alhamdulillah, itulah mknn sy hari2.. Nasi KFC tu je boleh hidu & masuk tekak.. 😂,.. Cuba sis try... Semoga dipermudahkan

1y ago

wahhh kemain eh kfc hehehe. okay sis, nanti saya cuba. thanks for the advice ❤️