Janin kemungkinan tidak jadi

hi mommies. saya scan masa 8 weeks nampak kantung tapi baby masih tak nampak dan doc cakap mungkin Janin tidak jadi 😔 tunggu 10 weeks kena scan lagi. ada yang pernah alami atau tahu boleh jadi baby lambat membesar/muncul dalam kantung? ini my first pregnancy dan saya rasa sedih sangat dengan mual + tak selesa + tak selera + mulut pahit + ulu hati selalu buat hal. rasa down sangat.

2 Balas

Sy boleh ckp kena banyakkan berdoa. Selalunya, 8w dah nampak baby. Tapi mana tahu miracle and sebenarnya pun ada je org dah 10w baruu nampakk baby. Jangan putus harapan ya. InshaAllah ada baby tu

8mo ago

komen awk ni buat sya rse semangat skit. situasi sy skrg cmni jgk, baru lepas scan 😭 terime kseh awk

sbr ye sis. .kdg lmbat nampkm.inshaAllah baby ada...sis pn mbk2 kn.....

8mo ago

InsyaAllah aamiin