Upt test result

Hi mommies. Saya saja gatal tangan nak buat upt test pagi ni. Saya patutnya period lagi 3 hari. Tapi saje buat test awal sbb nk lebih berhati2 sbb pernah gugur bulan 10 tahun lepas. Apa pendapat mommies ye dgn upt test saya ni? Saya dgr brand ni selalu bagi fake hope 🥲 boleh suggest upt test kit yg bagus? Terima kasih 😊

Upt test result
34 Balas

Kalau dua2 double line tu tak mungkin fake hope lagi. Line tu pun agak terang. Cuba try yg mahal pulak clear blue. Saya pun pakai yg shopee punya mcm ni. Lagi lah mcm bayang2 je line tu. Selang 3 hari saya test lagi terus pekat line nya. Tak beli clear blue sbb membazir hehe. Now Alhamdulillahh dah 8 month