Upt test result

Hi mommies. Saya saja gatal tangan nak buat upt test pagi ni. Saya patutnya period lagi 3 hari. Tapi saje buat test awal sbb nk lebih berhati2 sbb pernah gugur bulan 10 tahun lepas. Apa pendapat mommies ye dgn upt test saya ni? Saya dgr brand ni selalu bagi fake hope 🥲 boleh suggest upt test kit yg bagus? Terima kasih 😊

Upt test result
35 Balas

beli je yg jual dkt watson n guardian tue sis ..sy bli yg 5rgt je kt situ sy dpt line mcm sis nie tue pun sy try smggu sblum period dpt samar2 mcm nie..lepas smggu 2minggu mkin terang dh wlaupun pkai yg bli kt watson yg 5rgt tue...insyallah positif nie...sy pun mcm sis try awl2 utk bhati2...sy pun mggu depan msuk 7minggu bru nk cek kt klinik sbb risau kandungan ok ke x...