Sakit Belakang

Hi mommies! Saya pregnant 12 weeks. Adakah normal kerap sakit belakang terutama bahagian sekitar bahu? Batuk jugak tak baik baik.

10 Balas

Normal sis. Saya dulu pun masa awal preggy mcm tu jugak. Sakit belakang, pinggang & batuk2

Samalah kita niy sis . Bahu sakit gila sampai boleh rasa bila baring hmm .

sekarang 21 week ...dh sakit 2 badan ...bahu ....xleh nk tido dh ni....

Normal.. Sakit smpai 30+ weeks. Stiap hari skit brtabahlah 😂

Saya pn tengah mengalami sakit belakang bahagian bahu ni. 😌.

Normal sis, saya pun macam tu masa pregnant

Sama tgh alami 12 week 4day

Hormon biasanya

Mmg normal sgt2

normal