Normal ke kalau pregnant 6weeks kerap sakit belakang?

Saya baru pregnant 6 weeks tapi alamai sakit belakang yang melampau, mommies ada tak yang sama🥺

2 Balas

Sy pun sama, baru 10 mggu.. sakit blkg on off.. Kalau tak silap sy, sebab kurang calcium.. sbab sy sakit2 punggung jgk.. Ataupun maybe angin, sbab pregnant awal2 slalunya tkde selera makan, perut pun asyik kembung angin je..

11mo ago

Banyakkan minum air kosong sis.. Jgn smpai dehydration.. Sy tak berani sapu minyak panas dekat kawasan perut & pinggang.. urut pun tak boleh.. gosok2 manja je berani🥲 Minyak sapu dkat kaki je lpstu pakai stoking sbelum tidur

teruk sgt ke sakitnya?kalau teruk,pergi cek

11mo ago

ada bleeding tak?kalau xde,maybe badan penat or postur badan xbetul