baby 4 bulan

Hi mommies. Saya nk tya mommies yg cmpur susu bdan + fm. Mommies bg ssu jnma apa?. Share pls. Bby saya dh nk msuk 5 bulan. Dia mnum xsempat smpi 2 jam skli dah nk ssu balik. Saya pam 2jam skli je. So mcm xsempat. Kdg nk mkn pn xsempat so ssu pn xmeriah kalo xmkn. Sy mcm rasa nk cmpur ssu bdn + fm. Stock sy pn dh xbyk. Ksian bby mmngis lapar. Cma saya xthu nk bg ssu jnma apa yg ok. Anak sy ni skin snstif skit. Share pls mommies

1 Balas

Susu fm ada 11 jenis kalo x silap. Ko kna cuba satu2 then tgok la kalo bb serasi ka tidak coz bb x smua sama. Kalo dia berak lebih 3 or 4 kali then najis dia jnis cirit ertinya tu susu dia x serasi kna tukar. Masalah kita lbh krg sma specially kalo bb kuat susu x sempat susu badan refill. My bb 3 mths plus

5y ago

Skrg bby sis dh cmpur fm ke? Skrg guna fm apa