Selera kurang

Assalamualaikum. Ank boy sy 2thun skrg ni kuat mnum ssu.. mkn nasi xnk, kurang mkn. Byk xmkn la dri mkn.. sruh tdo nk ssu.. mlm2 asyik sedar mntk ssu.. siang pn sama.. sy tkut overdose ssu je.. mcm mne ek ibu2

Selera kurang
1 Balas

sekarang dia minum susu apa? ada terbaca dalam fb, mak ni share, dia bagi anak dia minum susu fullcreme, susu tu tak ada gula, bila minum susu tu anak jadi berselera nak makan. trylh bagi susu fullcreme. dutch lady, fernleaf

3y ago

lactogen .. dye main mood nk mkn, lpstu x, lpstu mkn..