Tips Sembelit

Hi mommies, saya nk share pglmn.. Saya jd susah buang air besar teran sampai ada kuar drh sikit.. 34weeks pregnancy Jd saya try tukar cara buang air besar drpd toilet duduk ke toilet mencangkung. Alhamdulillah lega semua keluar dgn jayanya.. Cuma letih sikit nk mencangkung tu.. Sape2 yg sembelit boleh try cara ni All da best

1 Balas

Sy memang suka cangkung dari duduk. Kadang2 dah cangkung lama pun taknak keluar. Letih nak membuang dgn perut dah besar 😅