Perut Tak nampak

Hi mommies, saya ni kandungan kedua. masa kamdungan pertama pun perut saya agk kecik tp bila dah masuk 5 bulan tu dah nampak sikit. Kali ni dah masuk 5 bulan tp masih lagi nampak mcm perut berlemak jer. Bila ckp pregnant org tak percaya dah 5 bulan. Ke maybe sbb faktor bdn besar dan tinggi ye?

3 Balas

Normal sis, ikut pd bentuk bdn jugak. Atau memang kandungan kali ni nak baby bump yg comey² jer 🥰 Tak besar & x kecik sangat. Kadang setiap kandungan ni x sama. Mungkin sis akan mulai nampak baby bump time kandungan 6/7 bulan nnti 🤗

5mo ago

Ya, setuju sangat ngan sis @Syaza. Nampak jer kecik tapi penatnya membawa tu hanya ibu tu jer yg tau 🥴