Cecair Putih

Hi mommies , saya nak tnya sekarang saya dah 8weeks and lately ni selalu keluar cecair putih and bukan keputihan cecair putih seperti air tapi sedikit likat , normal ke mommy ? cause lately ni selalu sakit belakang and kejang

2 Balas

Mcm lotion eh? @ sticky? normal tu.. saya pun early pregnancy mcm tu.. tapi kalau dah bwarna kuning hati2.. dptkan pemeriksaan dgn Dr

Mungkin cecair putih keputihan kot tu. Cuba tanya dgn doc masa check up