Cecair likat warna putih

Ada tak sesiapa tahu cecair likat warna putih tu untuk ape and kenapa? Sebab saya tak pernah kena camtu sebelum ni. Saya memang biasa kalau lepas buang air saya akan lap guna tisu kemaluan saya. Tapi tadi keluar cecair putih likat. Melekit² camtu. Kenapa ye? #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

keputihan. normal tu sis. selalunya kalau likat warna clear, nampak macam putih telur tu maksudnya tengah subur. kalau keluar time pregnant pun normal je selagi tak ada bau atau gatal atau pedih.

Soalan tak lengkap sis. Pregnant k. Baru lepas period ke, dah delay period ke, baru lepas beranak ke.

6mo ago

Meaning sekarang waktu suburlah kan sebab putih jernih ☺️ jenis irregular period so memang susah nak cari waktu ovu. Thankyou ye awaknya

Pregnant atau tidak?

6mo ago

Warna putih jernih

keputihan kot..

6mo ago

sy pernah kluar mcm ni masa belum pregnant . dia mcm lendir jernih tu kan 😅 sy anggap tu keputihan je la haha