Cecair putih susu

Saya hamil 33w 5d nak tnya normal ka klw keluar cecair putih susu dari vagina???

1 Balas

Saya rasa itu keputihan, sy pun alami bnda y sama, sy dh rujuk doktor n doktor dh ambl sample, cuma tggu kputusan je...

4y ago

Hi ambil sample itu mcm mana ya blh kongsi ? Betul ke yg masuk muncung itik & lps ambil sample ada yg berdarah ? Risau if berdrh @ akan ada komplikasi awal .. Saya skrng 34 minggu harini mcm keluar putih susu tidak berbau & tidak gatal..