Ubat kuatkan rahim

Hi mommies Saya nak tanya Sekarang saya 7minggu lebih Doc ada bagi ubat kuatkan rahim sbb sblm ni pernah gugur Normal ke kita rasa perut xde rasa apa² Sbb sblum saya mkn ubat kuatkan rahim saya tdo rse xselesa.. perut xselesa.. tpi skrg mcm normal je semua Terima kasih in advance

3 Balas

Sy ingt sy sorang rasa cmtu,sy 5x ggur..prgnnat b4 perut mmg rasa cramp mcm period senggugut or contraction pain tp bpa saat n tiap hri,yg ni lgsg xda rasa apa2

3w ago

semoga ada rezeki mommies kalini

Awak dh scan tak puan?

3w ago

Sama puan..sy last gugur 7w3d xda heartbeat

Normal

3w ago

terima kasih puan