KATA DOC UBAT KUATKAN RAHIM. SAMPAI FARMASI NAK AMBEK UBAT , TAPIIIIIII

DOC KT HOSPITAL TULIS SURAT UNTUK AMBEK UBAT "duphaston kuatkan rahim" tapi bile sampai farmasi dpt ubat drydosterone . Okay tu sama jee fungsi , masalahnyaaaaaaaa PIL TU LAIN ! Medroxyprogesterone acetate , mmg sama ke fungsi kuatkan rahimm ea ? Sbb search google , tu ubat mcm perancang , bahaya untuk ibu mengandung #8minggu

KATA DOC UBAT KUATKAN RAHIM. SAMPAI FARMASI NAK AMBEK UBAT , TAPIIIIIII
4 Balas

Korang bgi pendapat & pengalaman please. Ke patut saya gi farmasi hospital semula untuk pastikan ? Tpi tuhlaa jauhhhhh

9mo ago

Dah ggur wakkk

Uish bhya nya..lps ni kene selalu check ubat la..kene org yg xcheck, dpt ubat trus mkn..naya..

klu sy dulu kuatkan rahim duphston.better g jumpa doc

9mo ago

salam takzia sis..insyAllah try lg lepas ni okay.next rezeki awak

Takde cara lain. Kena pergi farmasi semula.

9mo ago

yes salah ubat. next time dapat apapun kena check sendiri dulu. kadang yg bertugas tu penat baca tulisan cacing. just make sure simptom dan ubat awak dapat tu sesuai.