Jogging trimester 1

Hi mommies… saya masih baru dalam ni.. saya cuma nk tanya saya pregnant 5 weeks … boleh ke saya pergi jogging?? Mommies tlg beri pendapat #seriusnanya

29 Balas

Hi Sis… rutin saya sebelum pregnant Morning walk 3-5km. Just sharing, once pregnant saya teruskan rutin. Tapi lepas beberapa kali saya ada spotting. So doc advice jgn aktif sgt, saya stop my Morning walk. Alhamdulillah takde spotting lps tu n now dah 11 Wks… insyaAllah 2nd trimester saya akan start balik Apa2 pun ikut badan masing2, dan advice mereka yg bertauliah.