Jogging trimester 1

Hi mommies… saya masih baru dalam ni.. saya cuma nk tanya saya pregnant 5 weeks … boleh ke saya pergi jogging?? Mommies tlg beri pendapat #seriusnanya

29 Balas

pendapat saya suka hati awak la ...pandai pandai lah jaga diri sendiri ...dah tahu awal trim lah patut kena jaga sbb masih fragile

1y ago

Betul tu sis. Saya kadang g mall jalan tercungap skit pun dah risau dah dah overthinking risau baby x dpt ckup oxygen🤣 awal2 trimester ni la kena jaga btul2 sbab masi fragile kata orng.