Anak kerap jalan sambil mendongak tengok siling

Hi mommies.. Saya firt mommy.. Saya risau sangat tengok anak saya.. Dia kerap jalan sambil kepalanya mendongak siling.. Kadang2 jalan terhenjut2.. Panggil pun kadang2 x da eye contact.. Cuma kalau panggil separuh menjerit dia nak tengok saya.. Saya risau mommies.. Siapa mommies yg pernah alami seperti ini juga? Anak saya 1 tahun 6 bulan.. Saya perlukan support dari mommies sekalian..

1 Balas

nant bila checkup inform nurse.. klu nurse rasa ada somethg, nurse akan refer Dr..