Kerap mendongak

Hai mommies , normal ke baby 2 bulan lebih kerap mendongak ke atas je ? 🥲 Risau dibuatnya , dia suka dongak kepala tengok atas walaupun takde siapa kat atas 🤦🏻‍♀️ #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

anak sy pon mcmtu jgk. sy biasa usap usap je kepala dia kalau dia buat mcmtu. kita pon tktahu dia tgk apa 😂

1y ago

Sama la , dok usap usap jugak tapi lepas usap tu dia buat lagi 🤣 Letak tuala kat atas dahi dia tu tutupkan sikit mata dia taknak bgi tengok atas , dia tarik tuala tu 🤦🏻‍♀️ Risau kalau dibiarkan nanti sampai ke beso dia macam tu 😅

samalah dengan anak saya masa 2bulan sekarang dah 2bulan 25hari baru okey dah tak tengok ke atas dah