Soalan untuk budak 1y6m

Assalamualaikum mommies mommies nak tanya kira normal tak untuk budak 1y6m kalau kita panggil nama dia kadang kadang dia tengok kadang kadang tak😌sebab risau kk refer pergi hospital untuk cek pendengaran ye lah kalau dia dengar lagu cocomelon omar hana laju je berlari and alert tpi part panggil nama tu je problem nye🥹risau bulan 7 ni nk chekcup semula🥹😌ada tak mommies mommies pun suggestion nak handle part mcm ni🥰#bantujawab #firstmom #bantusharing

1 Balas

bile sis berkomunikasi dgn ank secara dekat or face to face ank bg respon x.or klau die dgr barang..pintu or bnyi bising camne