Baby 3 bulan batuk

Hi mommies, saya first time mom.. anak saya baru 3 bulan and baru first time dia batuk2. Tak demam pun just batuk and runny nose. Apa je yg boleh saya bt ye? Saya bt research kat google suma ckp x de ubat for baby untuk umur mcm ni. Saya ikhtiar dgn balm baby and sedutkan hingus. Should I go to doctors? Hmm risau

2 Balas

batuk berkahak ke?ada bunyi x masa die tido?macam wheezing.bernafas smpi perut berlekuk ke?kalau ye sila bawak pergi [email protected] kalau batuk sampai nafas laju(berlekuk) bahaya utk baby..hujung bulan 6 haritu anak saya warded sbb batuk jugak..xdemam xde selesama..so kne neb sbb nafas laju..masa tu anak saya dlm 5bulan

bby sis jenis hingus yg meleleh kee ?

2y ago

klau bby saya jenis tak berhinguss