UPT kabur and makin terang

Hi mommy. Saya dh test pregnancy hari ni. Hari ni line makin terang dari sblmnya. Tp saya lambat lagi nk period. Lg seminggu baru period. Boleh jd saya dh positif pregnant ke? Ni result sblm 5min. Boleh jd saya pregnant ke?

UPT kabur and makin terang
5 Balas

Sy cek upt sehari sblm period naik double line terang.. repeat lg sis insyallah ada rezeki..

Saya pun mcm tu seminggu sebelum delay check mmg naik samar lepas seminggu check lagi terang

6mo ago

Belum jumpa dr lagi. Niat nak pergi scan swasta dulu. Tpi rasa mcm awal lagi. Kalau ikut tarikh period skrng baru 6w risau scan tk nampak ja

klu scan kntung nmpk tapi tak boleh tahu berpa ukuran agk2 dlm bpe minggu yek

6mo ago

Mungkin baru lg kot sis. Mungkin baru 5week kot. Saya pon tak pasti sgt

boleh tahu kena tiba2 terasa nak cek upt? ada rasa pening2 ke?

6mo ago

Saya start dgn sakit tulang belakang dgn pinggang. Lepas tu saya asyik pening muntah. Tu saya try test upt tu. Mula2 kabur makin lama makin terang. Ni saya tgh tggu period jela sbb ikutkan belum delay lg. Tp dr ckp kalau makin terang tu inshaallah pregnant.

nanti awak cek balik lagi seminggu insyallah ada tu