Travel waktu awal kehamilan

Hi mommies. Saya baru tahu pregnant lepas check ahad lepas. Usia kandungan dalam 4 minggu lepas dah scan. Lepas raya ni patutnya saya fly ke London. Tapi sebelum fly doc suruh scan lagi sekali. Ada tak mommies2 kat sini pernah travel jauh2 waktu awal hamil dulu. Ada apa2 persediaan tak? Nak cancel tak boleh sebab semua dah bayar. Since ni anak first lepas TTC 5 tahun jadi agak risau sikit.

1 Balas

hi sis. nak tnya doc scan kat perut ke taw kandungan 4 week? kalau ikut last date period sis pun mmg 4 week juga ke umurnya

1y ago

Saya request scan tvs. Ikut tarikh last period 4 minggu tp doc ckp kecik sgt kantung maybe around 3 weeks. Tp nk confirm kena scan lg sekali.