scan 6minggu

hi mommies. saya nak tanya, berapa kali ya boleh scan kalau awal kehamilan? kalau first dapat tahu preggy, dah pegi scan. then minggu ke 6 nak pergi scan lagi sekali boleh ke? sebab ni first baby, puasa pula. takut apa2 jadi

1 Balas

scan takde masalah. kalau boleh ganti je puasa lepas bersalin. awal sgt kandungan. baby mermerlukan zat dan nutrisi utk perkembangan organ. jgn ingat kalau fizikal mummy kuat, baby pun boleh bertahan kat dlm.

3y ago

baik awak, terima kasih ya