Travel sewaktu pregnant

Hi.. sy akan ke bali bulan 9 utk travel dlm 6 hari mcm tu.. sy baru tahu sy pregnant 5 minggu.. tp segala tiket dah dibayar 2 bulan lepas.. dah hbis beribu dah mcm syg je nk cancel.. selamat ke? Flight duration 3 jam. Yg sy risau sy akan naik speed boat pergi pulau ape smua tu.. semua pakej dah bayar aduhh risau nya..

1 Balas

sblm naik flight consult dgn doktor. and dpt kn surat. selalu nya FA akan check surat tu. yg speed boat tu kalau boleh elakkn. sbb selalu akan terhentak². 5w ni selalu terlalu fragile. sng nak keguguran. nak² lagi kalau kerap terhentak.