Susu pregnant yang lalu diminum

Hi mommies, saya baru pregnant 10 weeks. Plan mcm nak minum susu utk pregnant. Tp sebab masih baru2 ni alahan muntah2 & loya belum hilang. Nak tanya mommies2 tahu tak susu apa yg lalu untuk ditelan masa alahan ni😂

1 Balas

Bergantung kpd selera tekak awak jugak 😅 TAPI awak boleh cuba minum susu kambing sbb kandungan gula lebih rendah berbanding susu2 utk ibu mengandung yg ada kt pasaran. Saya minum susu kambing WILDAN Mama Premium. Ada 22 sachets (RM79) ☺️

3y ago

Oo fhm2. Tq awk🥰