Perut rasa pedih

Hi mommies. Saya baru 7minggu and perut saya pedih sangat mcm berangin gastrik mcmtu. Dan selalu akan muntah kalau lepas makan. Makan kerap and quantity sikit pun muntah jugak. Perlu ke pergi klinik atau benda ni normal simptom utk org pregnant?

1 Balas

Sama laa sis saya pun begitu sis . saya 7weeks hari tu mengalami juga pengalaman ni .. perut berangin , senak n mcm rasa gastrik. saya cuba minum milo tapi muntah pula 😅.. so saya sabar dan lalui . skrg 8weeks sudah saya sis , kurang sudah rasa gastrik2 tu..